Skolens øverste myndighed er bestyrelsen, som består af 7 medlemmer.

Ét medlem valgt af og blandt skolekredsen, et medlem udpeget af skolens elevforening, ét medlem udpeget af Investeringsselskabet Fremtiden A/S og 4 medlemmer valgt på skolens årlige generalforsamling af og blandt forældrene.

Bestyrelsens primære ansvarsområder er skolens økonomi og fysiske rammer. Således fremlægger bestyrelsen på generalforsamlingen skolens årsregnskab og budget for det kommende skoleår, og bestyrelsens formand aflægger ligesom skolelederen årsberetning.

På generalforsamlingen kan ethvert medlem af forældrekredsen og skolekredsen ytre sig om generelle forhold vedrørende skolens ledelse og daglige drift.

Formandens beretning fra seneste generalforsamling kan læses her

1. Skolekredsvalgt medlem

René Rasmussen - formand
mail: rr@advokathuset-slagelse.dk