Før-gymnasial 10. klasse


Før-gymnasial 10. klasse på Dyhrs Skole giver fagligt overskud, glæde ved at lære, personlig modenhed ...

Højt fagligt niveau - et solidt fodfæste videre..

Man skal ville noget med sig selv for at gå i 10. klasse på Dyhrs Skole. Til gengæld garanterer vi et højt fagligt niveau og et personligt fokus, der giver solidt fodfæste og den bedste indgang til gymnasiet og andre ungdomsuddannelser. 

Vi har som skole høje ambitioner, og det er en del af vores vision at være de bedste til at få hver enkelt elev længst muligt i uddannelse og dannelse. 

Faglig og personlig udvikling

På Dyhrs Skole har vi valgt at have klar fokus på faglighed og kvalitet i undervisningen. Faglig udvikling for den enkelte elev er kernen i vores historiske DNA; det er det kompas, skolen styrer efter i dagligdagen.

Vores elever er ikke kun på en faglig "rejse", men oplever i høj grad også en personlig udvikling. Eleverne lærer at forholde sig til metoder og holdninger De lærer samarbejdets kunst - og bliver i samme proces langt mere selvstændige.

Bliv helt klar

I 10. klasse på Dyhrs Skole giver engagerede og kompetente lærere en levende undervisning. Derudover vil der være en række andre tiltag og arrangementer: Studierejse til en storby i Europa, Uddannelsesmesse, Gymnasialt brobygningsforløb o.a.

Den daglige undervisning består af kompetencegivende fag som dansk, matematik, engelsk, tysk, fysik/kemi, samfund/kultur samt idræt med også anatomi og fysiologi. Der er max. 24 elever i hver klasse, og med henblik på at aflægge 10. klasseprøven FP10 undervises der 35 lektioner om ugen.

Klik på billedet og læs mere i brochuren - Før-gymnasial 10. klasse på Dyhrs Skole

     

 

Pris for 10. klasse i skoleåret 2021/22: kr. 1.220,- pr. måned i 12 måneder.  

Klik her for at gå til ventelistetilmelding


Orienteringsmøde i januar

Hvert år i januar afholdes et orienteringsmøde for de elever som er tilmeldt skolens venteliste. Næste orienteringsmøde afholdes torsdag d. 13. januar 2022. 

                    

Hvad siger de tidligere elever om at gå i 10. klasse på Dyhrs Skole? 

"Jeg havde valget mellem at tage på efterskole, gymnasiet eller 10. klasse. Jeg valgte at tage et år på Dyhrs Skole, for at kunne forbedre mig i nogle af fagene. Mine forventninger til Dyhrs Skole er bestemt indfriet. Allerede inden året er omme, kan jeg sige at det er noget af det bedste, jeg har gjort. Jeg har udviklet mig fagligt og personligt."  

"En af mine veninder introducerede mig til Dyhrs Skole 10. klasse. Hun havde selv gået på Dyhrs Skole tidligere, og sagde kun godt om det. Dyhrs Skole har nok været det bedste valg jeg længe har taget, og jeg har lært mere på de første 6 måneder, end jeg gjorde de sidste 2 år på min gamle folkeskole."

"Jeg valgte Dyhrs Skole fordi jeg havde brug for et år mere, hvor jeg kunne blive mere moden og forbedre mig fagligt. Jeg havde en tendens til at lave mine opgaver dagen før de skulle afleveres, den tendens ville jeg gerne af med. Udover det havde jeg nogle fag som jeg gerne ville forbedre. Indtil videre har Dyhrs Skole levet op til mine forvetninger. Jeg er blevet mere moden, og bedre til at lave mine afleveringer i bedre tid, og kunne administrere min tid, så jeg har mere overskud i hverdagen. Desuden er jeg blevet stærkere fagligt, især i engelsk, som jeg har haft en del problemer med. " 

"Jeg valgte Dyhrs Skole, da jeg var meget usikker på, hvilken retning jeg skulle gå i, når jeg var færdig med folkeskolen meget snart. Jeg synes mine forventninger til Dyhrs Skole er blevet indfriede. Jeg ville gerne blive mere sikker i forskellige fag, og mærke en hverdag med høj faglighed, og det har jeg opnået på Dyhrs. Det synes jeg har gjort mig mere klar til en fremtidig gymnasial - og senere videregående uddannelse." 

" Jeg var ikke så glad for at gå på Dyhrs Skole det første stykke tid. Det var ikke rigtig noget med lærerne eller eleverne, men mere at jeg startede på en helt ny skole, hvor jeg ikke rigtig kendte nogen. Heldigvis varede det ikke længe før jeg blev vild med at gå på skolen. Jeg har fået rigtig mange søde venner og en dejlig klasse. Mine lærere vil os kun det bedste, og går meget op i den undervisning vi får, og er altid klar på at hjælpe en hvis man har svært ved noget. Så længe man bare ikke giver op på det hele. Jeg har lært en hel del mere på bare de 6 måneder jeg har gået på Dyhrs, end på min gamle skole. Jeg vil også rigtig gerne gå i skole nu, det havde jeg ikke lyst til tidligere. Jeg interesserer mig mere for min fag end nogensinde før, og jeg tror at det har meget at gøre med, at man ved at der er nogen som tror på en og ved man kan. Jeg har ihvertfald fået mere selvtillid og er mere engageret i skolen, føler jeg selv. Jeg er meget taknemmelig for at have fået mulighed for at gå på Dyhrs Skole, og at kunne få et rigtig godt år."