• 18. januar 2018

I sidste uge blev håndarbejdslokalet omdannet til en "muleposefabrik", og alle 22 elever fra 5.a blev ansat af fabriksdirektøren (der tilfældigvis også var læreren). Der var nemlig indløbet en ordre fra huset på den anden side af vejen. 0.b ønskede sig muleposer, så deres aktivitetsværksteder fremover kunne organiseres i poser i fin orden. 5.a gik energisk i gang med arbejdet.

Muleposerne blev lavet færdige i denne uge, og eleverne gik derfor til 0.b for at levere varen. 0.b var klar, og vidste præcis, hvad poserne skulle bruges til. Elverne fra 5.a og 0.b havde en herlig time sammen, hvor alle værkstederne kom i spil med både matematik, stavning og andre opgaver. Eleverne gik glade derfra - kunderne var meget tilfredse.