• 4. september 2018

Elever og lærere fra 8. årgang er i disse dage på lejrskole rundt omkring i Danmark.

Eleverne fra 8.c er på lejrskole i de smukke omgivelser ved Silkeborg,  og har bl.a. besøgt Givskud Zoo, hvor de fulgte et forløb om truede dyr med fokus på næsehornet. De nysgerrige og deltagende elever bistod ved fordringen af bl.a. kameler og ulve. Eleverne har også været ved Himmelbjerget, og besøgt Aros og Den Gamle By i Aarhus. Se flere billeder af de glade elever og lærere fra 8.c. i galleriet.

8.b er på en aktiv lejrskole i Tønder og omegn - med en glimrende vejrudsigt. Der er blevet cyklet 60 km ved et besøg ved Højer Sluse og Rudbøl, samt spillet minigolf på Møgeltønder Camping. Derudover var elever og lærere på en hyggelig kanotur, der blev spillet fodbold, lavet bål med skumfiduser og svømmehallen blev besøgt. Eleverne deltog også i undervisning om raketter på Danfoss Universe. Fantastisk samvær for både elever og lærere. Se billederne af 8.b i galleriet.

8.a nyder det fantastiske sensommervejr i det nordligste Danmark. Hvaler som eksempel på evolutionen, Kattegat og Skageraks møde på Grenen, skagensmalere og egen praktiske fortolkning af berømte malerier. Tumlen i Danmarks ørken, Råbjerg Mile, og historisk vandring i sporene af Anden Verdenskrig. Mange, mange gode oplevelser - krydret med sport og masser af hyggelige og nærværende stunder. Det er godt at være på lejrskole! Se billederne af 8.a i galleriet