• 2. november 2016

Legeagenter på Dyhrs Skole

”Børn, der trives, kommer længst fagligt”.

Jævnligt spørger vi eleverne til deres trivsel og miljøet på Dyhrs Skole. Begge dele er heldigvis særdeles tilfredsstillende, men vi kan se af besvarelserne, at hvis der opstår konflikt, sker det oftest i frikvartererne.  Som et ekstra tiltag har vi uddannet elever fra 6. og 7. årgang til Legeagenter. Legeagenternes rolle er at igangsætte lege i frikvarteret og tilbyde skolens elever en anderledes oplevelse med nye og ældre lege.

Skolen har udvalgt 16 elever, som har deltaget i et træningsforløb på Gerlev Legepark, hvorefter de blev certificerede legeagenter. De 16 legeagenter har fået redskaber til at kunne tilbyde skolens øvrige elever organiseret, fysisk aktiv leg i frikvartererne. Legeagenternes aktiviteter er et supplement til den leg, som hver eneste dag foregår i skolegården.