• 2. februar 2022


Vil du være elev i den før-gymnasiale 10. klasse på Dyhrs Skole - eller kender du en som vil?

Så har vi enkelte ledige pladser i 10. klasse til skoleåret 2022/23. 

Interesserede elever og forældre kan henvende sig for nærmere info på tlf. 5852 0655, eller tilmelde sig skolens venteliste her.     


Før-gymnasial 10. klasse på Dyhrs Skole

Højt fagligt niveau - et solidt fodfæste videre..

Man skal ville noget med sig selv for at gå i 10. klasse på Dyhrs Skole. Til gengæld garanterer vi et højt fagligt niveau og et personligt fokus, der giver solidt fodfæste og den bedste indgang til gymnasiet og andre ungdomsuddannelser. 

Vi har som skole høje ambitioner, og det er en del af vores vision at være de bedste til at få hver enkelt elev længst muligt i uddannelse og dannelse. 

Bliv helt klar

I 10. klasse på Dyhrs Skole giver engagerede og kompetente lærere en levende undervisning. Derudover vil der være en række andre tiltag og arrangementer: Studierejse til en storby i Europa, Uddannelsesmesse, Gymnasialt brobygningsforløb o.a.

Du bliver løftet fagligt og personligt, så du er helt klar til gymnasiet eller den ønskede ungdomsuddannelse. Samtidig bliver du en del af et forpligtende fællesskab, hvor traditioner og glæde i dagligdagen danner et godt afsæt for høj kvalitet og ordentlighed - både i undervisningen og i den måde, vi omgås hinanden.

Hvis du er parat til et fagligt udfordrende skoleår, så vælg 10. klasse på Dyhrs Skole i skoleåret 2022/23.
                  
  Klik på ikonet og læs mere om 10. klasse på Dyhrs Skole. 

Klik på billedet og læs mere i brochuren - Før-gymnasial 10. klasse på Dyhrs Skole: