• 20. februar 2019

Elever og lærere fra 2.b var i går på en rigtig Københavner tur. Første stop var Nationalmuseet, hvor eleverne kunne se deres vikinge - engelsk lærer hænge på væggen. En bonus var også, at VM-pokalen fra herrelandsholdet i håndbold stod på Nationalmuseet. Udover dette så vi mange andre ting bl.a. Solvognen og Guldhornene.

Efter madpakkerne var spist gik turen til Skuespilhuset, hvor vi så forestillingen Hurlumhej med Halfdan. Vi afsluttede dagen med en tur i Rundetårn. Da vi kom ned, mødte vi en ældre herre som fortalte 2 annedokter. Den ene med en russisk zar, som red op i Rundetårn, og da de kom ned kastede folk bolcher efter dem. Zaren råbte bolcher- bolcher som på russiske betyder mer mer. Deraf ordet bolcher.

Desuden historien om en vagtmesterens søn, som faldt ned i skakten, men overlevede, fordi den ikke var tømt. Han skulle efter sigende være faldet de 42 m ned. Herefter gik turen med toget mod Slagelse.

En dejlig dag med en flok skønne børn.